Kézmelegítő


Ma gondoltam egyet, és kikezdtem 4 kötőtűvel. Egyszerre...
A kezdetleges bénázgatásom után kezdtünk megbarátkozni egymással, a Forma 1 sajnálatos végeredményekor már elérkeztem a kézmelegítő egyetlen ujjáig, ahol most nem tudom, hogyan tovább:) Úgyhogy most egy kicsit pihentetem, míg megrágom az angol leírást. Ha valaki szeretné megcsinálni, a minta ingyenesen letölthető.

5 comments:

Delfike povedal(a)...

Nagyon jó lesz ez a kézvédő!!Imádom a színét!!!!Sajnos én nem tudok ilyeneket kötni.:((

Anonymný povedal(a)...

Szuper ahogy alakul, azóta biztos be is fejeztél minimum egyet.

Christine povedal(a)...

Nem fejeztem be, még mindig az ujján rágódom:) Most ott tartok, hogy meglenne az ujj, csak nem lenne hozzá lyuk, ahol bebújtatnám az ujjamat, mármint a fizikait:) De nem adom fel...
A színe nekem is nagyon tetszik, bár nem igazán látszik itt az asztali gépemen, élőben szebb, és jó meleg is:)

Anonymný povedal(a)...

Kesztyűs tapasztalataim alapján arra gondolok, hogy pár szemet az ujj részén átteszel egy segédtűre. Vissza a nagy részhez, ahol az ujj lesz, ott pár szemet majd biztosan fel kell szedned, hogy szépen kijöjjön a sor. Haladsz tovább és be is fejezed. Mikor befejezted, vissza az ujj részhez, kötőtűre átemeled, szintén szedned kell fel szemeket körben, oldalt is, felül is, hogy körben lehessen haladni és azt is befejezed. Ennyi az egész.
Ha elakadnál, megpróbálom mutatni képen. Szia! M.

Christine povedal(a)...

Jelentem, lyukam már van:) Sőt, már megkötöttem az egész kesztyűt, már csak az ujját kell körbekötnöm. Köszönöm az eddigi segítségedet:)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon