Könyvek 2008

Jucus és Delfike is meghívott a játékba, hogy jelöljem meg azt az 5 könyvet, ami a legnagyobb hatással volt rám 2008-ban.

Nos 2008-ban mindössze 14 könyvet olvastam el, ami csupán csak 2 könyvvel több, mint 2007-ben, pedig abban az évben az államvizsga miatt csak májusban kezdtem el igazán olvasni. De egyelőre még nem tartok ott, hogy a két kedvenc foglalatosságom - kreatívkodás és olvasás - között prioritást tudjak csinálni. Legszívesebben mindent egyszerre csinálnék. Bár erre van egy jó megoldás: a hangoskönyv. De annál meg szerintem egy kicsit veszít értékéből az olvasás öröme...

Szóval az 5 választott:

1. Gabriel García Márquez Szerelem a kolera idején
2. Joanne Harris: Csokoládé
3. Cecilia Ahern: Utóirat: Szeretlek
4. J.K.Rowling: Harry Potter és a Félvér Herceg (6)
5. Szabó Magda: Freskó

A könyveket most nem részletezem, nyitottam ám olvasós blogot is, némelyikről a benyomásom megtalálható rajta, a többit pedig majd pótolom.

Azt hiszem, már senkinek sem adom tovább a stafétát, mert szinte mindenkinél olvastam már 2008-as kedvenc könyvélményekről.

5 comments:

Jucus povedal(a)...

Köszi a válaszaid!
A Csokoládét már én is olvastam, tetszett nekem is és még a Freskót olvastam a listádról, de azt régen, igazából nem emlékszem rá...majd elolvasom mégegyszer!:o)
Ja, Ui.Szeretlek - imádtam!

Delfike povedal(a)...

Örülök,hogy itt is írtál a kedvenceidről!
Olvasom ám a másik blogod is,csak ott nem derült ki,mi az 5 kedvenced. ;)

Újabb játékra hívlak!Kukkants a blogomba!

Soleil povedal(a)...

Hozzám is kukkants be:-)

Christine povedal(a)...

Delfike, egy kicsit le vagyok maradva a másik blogommal, azért nem írtam meg a kedvenceimet. De lehet, hogy átkopírozom:)

Anonymný povedal(a)...

Eltűntèl, hiànyzol. Sok a munkàtok?
Remèlem nincs semmi baj.

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon