Barátság-blog


Tudom, hogy általában fáziskésésben vagyok a blogdíjak "továbbküldésében" és a körkérdések megválaszolásában, de nálam már ez így megy... Valószínűleg ezért sem találnak meg mostanában a blogos kérdések:D

De erről a díjról muszáj dicsekednem, mert másféléves blogos pályafutásom alatt ez a legszívhezszólóbb. Dominikától és Majonéztől kaptam ezt a Special Friends Awardsot, a lényege:

Miről is van szó?"Ezek a blogok szerfelett bájosak, a blog íróknak az a céljuk, hogy barátok és barátságosak legyenek. Nem a pénz a mozgatórugó. Reményeink szerint ezen díj átadásakor több barátság keletkezik, a barátság elterjed, és több figyelmet kap a blogger. Amikor továbbadod, kérlek vedd figyelembe ezen elveket. Válassz nyolc embert."

Amikor elkezdtem blogolni, azt hittem, hogy Petin kívül senki sem fog olvasni. Aztán napról napra gyűltek a kedves emberkék, akikkel hasonló a hobbink, de a kreatívkodáson kívül a mindennapjaikra is kíváncsi vagyok, mert szeretném őket ezen keresztül jobban megismerni.
Sokat segítettek - és segítek talán én is. Nagyon fontosak számomra mindnyájan, akik az olvasólistámon szerepelnek, de azok is, akik névtelenül olvasnak, de néha hagynak egy kedves kommentet. Ma már el sem tudnám képzelni az életemet a blogolás, és a blogbarátok nélkül...
Szinte mindenki megkapta már ezt a díjat, de azért a játék értelmében én is megnevezek 8-at (névsor szerint):


Szívem szerint persze mindenkinek adnék, de a szabály az szabály!:) Najó, teszek még két kivételt: Manyesz és Klaudia! És persze Bucilla, Belinda és HortenZita. Őket sem lehet kihagyni.

5 comments:

Delfike povedal(a)...

Köszönöm a jelölést!

Anonymný povedal(a)...

Köszönöm :)

helen povedal(a)...

Köszönöm!

Anonymný povedal(a)...

Jaj, de kedves vagy! Nagyon szépen köszönöm!

Soleil povedal(a)...

Nagyon szépen köszönöm én is!

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon