Még egy kérdés:)

Egy szlovák internetes oldalon találtam Hubert vásznat, hímez valaki erre a fajtára? Sajnos olyan kép nem volt hozzá, ahol láttam volna a vászon "összetételét". Lehet rá HAED képeket hímezni?:)

5 comments:

Dora povedal(a)...

Nem tudom, hogy neked mi a megfelelő, de én nem himezném Hubertre a HAED képeket hacsak nem akarsz nagyon nagy végeredményt, és nem vakulós himzést :) A hubert vászon olyan 16-os aida sűrűségű (2x2 szálon), ráadásul nem szabályos szövésű, én olyan 31x33 szál per inchet számoltam rajta. 1x1 szálon meg szerintem mazohizmus :-D Nekem a 25 countos vászon jön be erre, szép apró x-ek, ez is kicsit mazohista, de szép lesz. De azért mégsem 33-on :)

elina povedal(a)...

Christine igen en himzek es imadom...Parkanyba vettem a Cameliaban...fantasztikus jo anyag de nem tudom hogy HAED-ra meg e felel:-(

Kriszti povedal(a)...

Én szeretek hubertre hímezni. De HEAD-et (ha odajutok) tuti nem hímeznék rá. Nem egyenletes a szövése, és jól mondja Dóra, 2*2 szálon nagy lesz a kép, 1*1 szálon idegölő a hímzés. Én probáltam, kb. 5x után feladtam.

Christine povedal(a)...

Hát nagyon köszönöm a véleményeket, sokat segítettetek. Kár hogy abban a netes áruházban nem látni az anyag mintázatát. De szétnézek magyar áruházban is, biztosan küldenének Szlovákiába is csomagot:)

Kriszti povedal(a)...

Én innen szoktam rendelni: http://xszemesbolt.hu/
Nem tudom küldenek-e csomagot külföldre. Elvileg anyagmintát is lehet kérni. Ha segítség kell, keress meg, szívesen segítek.

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon