Santas Little Helpers 3.

Pénteken gyorsan helyre varrtam Näkkinen fejét. Mivel igencsak vékonyka a nyaka, eléggé nyaklik hátra a feje, de egy fogpiszkáló sok mindenen segít. Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel!


Még húsvétkor megegyeztünk nagynénémmel, hogy kötünk egy csereüzletet. Én Tilda nyuszit kapok azért, ha kihímzek neki egy lovacskás képet, pontosabban ezt itt:


A lovacskák - ugyan már elkezdtem - nem igazán haladnak, én viszont már szombaton megkaptam a nyuszikámat! Jó motiváció a hímzéshez, az biztos:)



5 comments:

Kriszta povedal(a)...

Nagyon jól sikerült a manókád, és milyen aranyosak a nyuszkóval együtt!!! A lovacskás kép nekem is tetszik :)))

Csandi povedal(a)...

Jaj de édi pofa :) Tuti megkötöm én is ,csak fonalat kell vennem még:)

Anonymný povedal(a)...

Tènyleg cuki. A hùsvèti nyùl ès a karàcsonyi manò baràtsàga. Errol mesèt lehetne irni.

Laucica povedal(a)...

A lovacskákkal nem fogsz unatkozni, jó nagy fába vágtad a fejszéd! De a társaság határozottan vidámnak tűnik nálad:)) a manó vigyora nagyon el van találva!
Utóirat: kaphatok pontos nevet, címet, egyéb információt, kisvirágot a laura pont czegledi kukac gmail-re?? Nem mintha már most küldteném a pifet, de tudom, hogy el fogom felejteni, hogy elkértem-e már!

Christine povedal(a)...

Katica,
próbáld meg:) Neked olyan jó a "mesélőkéd":)
A lovacskás kép egyébként nem is olyan nagy, mint ahogy tűnik, már elkezdtem. Gyorsan lehet vele haladni, mivel nem kell annyit váltogatni a színeket:)
Lau, pedig már megijedtem, hogy megin jócskán fáziskésésben vagyok az én PIF-emmel:D Küldöm a címemet!

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon