Mikulás sapka #2

Csak elkészültem vele:) A sapesz már kész volt aznap, amikor az előző bejegyzést írtam, csak sajnos másnap én voltam rosszul, harmadnap pedig Panni nem akart aludni, így este nem tudtam összevarrni. Pompont meg már olyan rég készítettem, hogy nem is tudtam, hogyan kell. Tegnap aztán feltekertem a pamutot a két rajzlapból kivágott körre, ma pedig szétvágtam és felillesztettem a sapka csúcsára. Sajnos addig-addig logikáztam, míg a pompom végülis kicsi lett, nem pedig olyan nagy, mint én szerettem volna, de így is megfelel. Panni meg egyszerűen imádja (bár mindig leveszi a fejéről megcsodálni).





Azóta egy laza mozdulattal szétesett a pompom, újat kell csinálnom, de már sima fehér fonalból készítem, nem ebből a szőrösből. Bár nincs nagy kedvem hozzá, de holnapra el kell készülnie...

Végülis rájöttem, hol rontottam el, és hogy a jövőben tudjam, hogy kell pompomot készíteni, belinkelem a videót:


5 comments:

Edit povedal(a)...

Nagyon-nagyon klassz ez a mikisapka! A viselője pedig nagyon bájos. :)))

Hajnal povedal(a)...

Hát nagyon szép ez a Panni lány! Pedig jó ám az a pompom szőrös pamutból! Miéert nem abból csinálod a másikat?

Christine povedal(a)...

Köszönöm:)) Egyébként ez a sapi élete végéig jó lesz, még nekem is jó. A szőrös pamutból elég nehézkes volt megcsinálni a pompomot, de lehet teszek még vele egy próbát. Remélem nem nyírom szét megint, mert végesek a tartalékaim:)

Rozy povedal(a)...

Hogy megnőlt ez a kicsi lány :-) és milyen gyönyörű. Na jó a sapka is szuper, de Panni lekörözi.

Christine povedal(a)...

A legszebb:)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon