Gyerekszoba inspirációk

Hamarosan elkezdjük berendezni Panni szobáját, ami egyelőre nagyjából rakodószobaként működik. Keresgéltem az interneten gyerekszoba-képeket, de az egyik sem tetszett igazán, valahogy nem volt egyik sem az én stílusom. Inkább csak részletek tetszettek meg egy-egy képen, meg is mutatom, mi birizgálta meg a fantáziámat. 

A falak és a bútorok színe
Mostanában valahogy a világoszöld szín jön be, Panninak is rengeteg holmija - babakocsi, hátizsák, stb. zöld színű. Az olyan neutrális, ha egyszer lenne egy kistökös is a családban, nem kéne átfesteni a rózsaszín szobát. Még esetleg a lila jöhetne hozzá. Szeretnék tapétát is. Legjobban ezt a zöld csíkos tapétát tudnám elképzelni, de csak a szoba alsó felében egy hozzá passzoló szegélymintával középen, fehér falakkal a felső részben (valahogy úgy, mint az alsó képen). Bútorokat fehéret vagy világos faszínűt szeretnék.

forrás: modrykonik.sk

forrás: modrykonik.sk

Bútorok
Egyelőre nem szeretném telepakolni bútorral a szobát, de azért elkél a hely a sok rucinak. Ha mindjárt az ajtónál lenne és nem foglalna sok helyet, az lenne az ideális. El tudnám képzelni az első képen levő szekrényt igényesebb ajtókkal, vagy a másodikat a tükör helyett szintén szekrénnyel.

forrás: modrykonik.sk 

forrás: modrykonik.sk

Kiegészítők
Nagyon tetszik ez az ágytakaró és a falvédő:

forrás: modrykonik.sk

És ez a horgolt takaró, és a polcok az ablak mellett:

forrás: pinterest.com

Ez a rajztábla:

forrás: pinterest.com

Ikeás polcokból tárolók és ülőhelyek:

forrás: pinterest.com
 
christine blogja Blog Design by Ipietoon