Helló február!


Rövid leszek:) 


Január legszebb pillanata - 2016. január 29-én 11:59-kor, egy héttel a kiírt időpont után Kispetit kiűzték fészkéből, és bár rendesen megdolgoztatott, életem második legszebb ajándékát kaptam. Szegény még azóta is sokkos állapotban lehet, Panni után nagyon fura, hogy aludhat egy baba ilyen sokat... Vele nincs is semmi problémám, Pannival lett kicsit nehezebb az élet, miután elvesztette pozícióját a világ közepén, de mivel Peti annyit alszik, egyelőre csak az etetésekkel van gond. Petivel sok mindennel megküzdöttünk már, kezdve a szoptatással - minden fejben dől el, Pannival alig volt tejem, most eldöntöttem, hogy azért is szoptatni fogok. Bár a "csatlakozás" első pillanataiban még mindig összehúzott farpofával ülök, de a sebek már majdnem elmúltak a mellbimbómról, úgy néz ki, tejem is van elég, mert Peti szépen gömbölyödik, és kb. 410 grammot hízott másfél hét alatt. Egy picit sárga még, és az egyik könnycsatornája is begyulladt, de haladunk a gyógyulás útján. Hihetetlenül hasonlít Pannira, Peti férjem gyönyörű gyerekeket tud csinálni (mondta, hogy egy picit dícsérjem meg:))

Bal oldalon Panni, jobb oldalon Peti

Veress Péter Gábor

Ma már egész sokat láttuk nyitott szemmel is:)
Februári tervek: túlélni:) és elintézni Peti születésével kapcsolatos papírokat.

7 comments:

Edit povedal(a)...

Gratulálok "Kispetihez"! :)))

Nem egyszerű nálad kommentelni, lévén a robot szlovák nyelven teszi fel a kérdést... Csak találgatni lehet, milyen képet akar... :D

Edit povedal(a)...

Gratulálok a gyönyörû kisbabához!

Probaltad mar a Medela Purelan lanolinos kremet? Nalam ez szuntette meg a szoptatas elejen jelentkezo fajdalmat (elotte a konnyeim potyogtak annyira fajt) es elonye hogy nem kell lemosni szoptatas elott.

Dora povedal(a)...

Gratulálok! :) Sok boldogságot nektek! :)

Kristína povedal(a)...

Köszönöm:) Egyelőre kis angyal, sokat alszik, remélem így is marad:)
Edit, párom vett Aventos krémet még a kórházban, az is lanolinos, sokat segített, mára már egyáltalán nem sebes, de azért a fájdalom az első 4-5 szívásnál még elég erős... De talán hamarosan az is elmúlik. Inkább örülök annak, hogy szoptatok:)
Phan, nekem csak azt írja ki, hogy Nem vagyok robot, és csak pipálni kell, neked valami mást is? Igaz, pár hónapja jól megszivatott a blog, telefonról akartam kommentelni, bedobott vagy 40 képet, hogy írjam le a számot, ott aztán inkább feladtam és nem kommenteltem:)

Edit povedal(a)...

Kell pipálni, hogy nem vagyok robot, majd kapok egy rakás képet, hozzájuk egy szlovák nyelvű kérdést. Pl. jelöljem be azokat a képeket, amelyeken tó van, vagy utcanév tábla, ilyesmi. :D

Edit povedal(a)...

Na, ennél a kommentemnél elég volt csak a pipa, most nem kaptam képeket. :)

Kristína povedal(a)...

Igen, velem is ezt csinálta egyszer, de azóta nem meri:) nem tudtam, hogy ilyen nehéz a kommentelés, legközelebb, ha számítógépen leszek, megnézem, mi lehet a baj. Vagy átállítom angolra:)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon