Idézet


Álmodj, amit csak akarsz,
menj, ahova szeretnél,
légy az, aki szeretnél,
mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged,
hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!


Paulo Coelho

Hozzáfűznék valamit ehhez az idézethez... Egy depis korszakomon estem túl (remélem, már teljesen túl vagyok rajta), amiről szinte csak a barátnőm tud, ő segített rajtam úgy, hogy mások még csak észre sem vették, hogy valami bajom van... Túl sok energiámat elveszi a munka, az utazás, és miután befejeztem az egyetemet, úgy érzem, hogy nem is ezt akartam tanulni, mintha 5 év holt időszak lenne mögöttem, amit "elherdáltam". A gyógymód, amit követnem kell: ha máskor nem is, de péntek délután fél ötkor ki kell kapcsolni a "munkás" agyamat, egy percig sem szabad munkára, kötelességekre gondolnom, és hétvégén csakis azt szabad csinálnom, amit én akarok. Néha nehéz, de múlt hétvégén bejött... Na igen, depim Coelho Veronika meg akar halni című regénye után kezdődött... De ennek ellenére is ajánlom mindenkinek, hogy olvassa el, nagyon tanulságos, és a vége megdöbbentő... Viszont rájöhetünk belőle, hogy az életet nem szabad úgy leélni, hogy monotonnak érezzük. Sok minden van, amit ki kell próbálnunk, át kell élnünk, hogy érezzük, igazán ÉLÜNK!!!

És én azt hiszem, jövőre jelentkezek abba a suliba, vagy kurzusra, amit igazán szeretnék...

6 comments:

paradipe povedal(a)...

Nagyon tetszik ez az idézet! :)

Ja?! És tényleg csúcsszuperek ezek a keleti képek, amiket kinéztél! Nekem az 1. kép, ami nagyon bejön! :)

Christine povedal(a)...

Én is az első képet választottam ki, hogy azt csinálom meg legelőször:)

Soleil povedal(a)...

De jó ez az idézet! Nekem is egyik kedvencem Coelho! Az első képet már én is kinéztem magamnak régebben, de már sajnos nem kerül be a kívánságlistámba...túlságosan hosszú lett:-)

Christine povedal(a)...

Ó, hát az én kívánságlistám sem csak olyan rövid, mint ami jobb oldalt található:) Néha-néha keresgélek neten, és ha rábukkanok valami szép mintára, nyomban mondom, hogy ezt muszáj megcsinálnom... Az a baj velem, hogy inkább csak álmodozok, minthogy hozzá is kezdjek valamihez:S

helen povedal(a)...

Be kell szerezned egy állatot :) Valami bújósat. Cicát. Vagy kutyát... Nem lenne időd szürkének látni az életed. Kutyuval mindig mehetnél sétálni. Elindulni nehéz, kint már csodás!

Christine povedal(a)...

Az nem lenne rossz, csak egyelőre még mi alkalmazkodunk a párom bátyjához és az ő menyasszonyához, most hozzájuk költözünk. De hagyom magam meglepni:)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon