Készen van!!!

Ma nekiültem, és csakazértis befejeztem a kesztyűket. Ilyenkor, amikor valamit hosszú idő után sikerül befejeznem, olyan elégedett vagyok magammal... Ugyanúgy vagyok most munkában is, egy csomó elintézetlen ügyet befejeztem két hét alatt... Szóval ahhoz képest, hogy vagy egy hónapot hevert a dobozkámban, egy óra alatt készre varrtam és eltüntettem a kiálló szálakat.


minta: Drops Design, innen:
http://www.garnstudio.com/lang/de/visoppskrift.php?d_nr=116&d_id=10
(mindkét oldalon plusz 7-7 szemet hozzáadtam)


Itt éppen sikoltozok magamban, mert egy perccel azelőtt forráztam le a teát, ahogy a képet készítettük. És rajtam van az eljegyzési gyűrű!!! Ami manapság nagy ritkaság, mert mosogatáskor mindig elhagyom valahol, pl. az anyuéknál egy egész hétre. Ez vajon jelent valamit??

10 comments:

bucilla povedal(a)...

Nagyon szuper lett a kesztyűd! Én még ne mertem kipróbálni a színes kötést, de inspirálóan hat rám a fotód;)

Dora povedal(a)...

Nekem is nagyon tetszik! Tök jó lett!

nöné povedal(a)...

Nagyon-nagyon klassz lett! Minden tiszteletem a munkád előtt!

Jucus povedal(a)...

De szupi lett a kesztyűd!
(Jó is, hogy említed, mert reggel majd odafagyott a buszon a kapaszkodókához a kezem, már veszem is elő az enyémet!:o))

Christine povedal(a)...

Köszönöm lányok az elismerést! Ha ezt tudom, hogy ennyire tetszik nektek, hamarabb előveszem és befejezem, annyira jól estek a szavaitok!
Nem is emlékszem, írtam-e, hogy a legelső, amit megkötöttem, kicsi lett, ezért ment el egy kicsit a kedvem tőle... De ez pont jó méret lett.

Kriszta povedal(a)...

Hú, nagyon klassz lett a kesztyűd, használd egészséggel :)

helen povedal(a)...

A kesztyű: szuper lett :) Ügyes vagy!

A gyűrű: akkor jelent valamit, ha szerinted jelent valamit. Számomra: úgy tűnik, kicsit szétszórt vagy, vagy csak túl sok mindennel foglalkozol, és ezért felejted el felvenni... (de miért veszed le?:))

Liz povedal(a)...

de jó, naon tetszik! :) ügyi vagy :))

Anonymný povedal(a)...

Nagyon jò lett a kesztyu!
Szerintem sem sokat jelent a gyuru viselèse vagy nem, Apukàmèk pl. harmincot èvig èltek boldog hàzassàgban Apu halàlàig, ès egyik sem hordta a jeggyurujèt. A kollèganom, aki elvàlt, o meg hordja. Màrmint ha ilyenre gondoltàl, hogy jelent-e valamit. Annyit bizonyàra, hogy feledèkeny vagy.
En is mindig elfelejtem felvenni, mert a mosogatàshoz meg a felmosàshoz mindig leveszem, mert egyszer a legszebb aranygyurum a vècèbe indult utolsò utjàra a felmosòvizzel egyutt. Azòta nagyon vigyàzok.

Christine povedal(a)...

Én is minden mosogatáshoz és vízzel való kapcsolathoz leveszem, mert nem akarom, hogy megzöldüljenek a gyöngyök:) Peti nyaggat mindig azzal, hogy biztos nem szeretem, hogy mindig elfelejtem visszavenni, de tudom, hogy csak viccel.

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon