Somebunny nyuszi 2.

Egész szombaton egyedül voltam, úgyhogy volt időm egy kicsit hímezgetni (és közben megnézni több mint sok filmet). Befejeztem a második nyuszkót is, már csak 2 vagy 3 van hátra. Egy kicsit látszik rajta, hogy nem túl szimmetrikus a panamám... De nekem tetszik, főleg a színei miatt.


7 comments:

Mónika povedal(a)...

Nagyon aranyos lett^^

Csandi povedal(a)...

a varrásnál úgysem fog látszani hogy nem szimmetrikus, és bevallom ha nem írod észre sem veszem. Nagyon édes ez a nyúl:))

Betsy povedal(a)...

Nagyon aranyos lett! :D

Delfike povedal(a)...

Nagyon édes lett!
Kíváncsi leszek a többire is!!!

Christine povedal(a)...

Köszönöm:) Most keresek egy lányosat, nehogy azt higgye a barátnőm, hogy akaratlanul is azt nyomtam ezzel, hogy fia szülessen:D

Anonymný povedal(a)...

Nagyon szép a Nyuszikád ! Én tavaly nyáron varrtam Őt, csak sajnos félre kellett tennem egy időre, míg a selyem DMC-t be nem szereztem hozzá. Egy függönyön Ő a középső minta, és alul, felül a tavalyi két virágos fiúval.
Sose gondoltam, hogy ezt a designt megvarrom, míg a szemem elé nem került az a Rőzsaszín ruhás, aki a libákkal beszélget, szerelem volt első látásra, és azon a függönyön 4 Nyusazi van. A libás az alsó, középen az egyik a kékruhás, a csillivilli bevásárló táskájivan, melette a kis aranyos bamba a bögréjével, És a tetején a rózsaszín ruhás Hölgy !!
Imádtam hímezni Őket, tüneményes bájos mind.

Christine povedal(a)...

Akkor egy kislányos és egy kisfiús függönyöd is van? Nagyon szépek lehetnek, ahogy elképzeltem a képeket, hisz ismerem majdnem mindet.

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon