Nyolcadik virág

Ideje megírnom az első decemberi bejegyzést, hiszen nemsokára vége ennek az évnek.
Nem sok időm van mostanában alkotni, délután holtfáradtan esek haza munkából, már elkezdődött a nagy éveleji hajtás. Január tizedikére egy majdnem komplett zárásomnak kéne lennie.

Nade nem panaszkodni jöttem. Elkészült a nyolcadik virág is, nagyon jól halad a terítőm. Amibe az is közrejátszik, hogy ha hétvégére nincs egy "igazi" alkotás fonalakkal, bejelölt anyaggal előkészítve, akkor csak hipergyorsan bevágom a terítőt a bőröndbe, és már mehetünk is hétvégézni.


A héten sikerült befejeznem és postára adnom mindhárom PIF-ajándékomat, abból egyet még szerdán Boginak, tegnap délután pedig Belindának és Mártinak. Bogi tegnap jelezte, hogy már meg is érkezett a csomagocska, képet csak vasárnap tudok feltenni, mert nincsenek itt a képek, amiket csináltunk róla. Remélem örömmel fogja őket használni.

Egy kis karácsonyi hangulat is volt már a héten, megvettük első, és remélem sokáig kitartó karácsonyfánkat, nagyon szép, szinte igazinak tűnő tűlevelekkel, sűrű bozonttal. Ma délben átugrunk Győrbe, remélem a díszeket is beszerezzük már. Az ajándékokkal még nagyon el vagyok maradva, eddig csak anyunak vettünk valamit, és a Peti újságelőfizetése van megrendelve. De majdcsak lesz valami:) Talán ma veszünk még pár dolgot Győrben...

Most, hogy Belinda PIF-e postán pihen, tiszta lelkiismerettel jelentkezhettem a karácsonyi játékára is. A határidő december 16:


És úgy várom már a téli Knitty-t, de még sehol semmi...

2 comments:

belinda povedal(a)...

Szia!
Ma megérkeztek az ajándékok.Csodás dolgokat készítettél,nagyon szépen köszönöm. :)

Christine povedal(a)...

Nagyon szívesen!!

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon