Nyuszis kulcstartó

Varrtam is egy keveset. Sajnos még nem a nyuszis takarót, eléggé ki is vagyok akadva miatta, hogy nem merek belekezdeni. Ezt a kulcstartót még augusztusban ütöttem össze, és persze nyuszi. Mert hát ugye Tofu:D Tofuról jut eszembe, tegnap délután postára adtam mindhárom PIF-ajándékot, és ha valakinek viszketne az orra a csomagoláskor, az azért van, mert bónuszként küldtem jó sok nyusziszőrt:) Remélem senki sem allergiás rá... Tofunál most ugyanis fazoncsere van. Alig várom, hogy vége legyen, aztán mehet minden megint mosásba:(

Az ötletet az 5letes oldalról koppintottam, annyit változtattam rajta, hogy a fülének és a szívecskének való részt nem vágtam ki az "alapból", hanem egyszerűen ráragasztottam textilragasztóval. Kevesebbet kellett vele pepecselnem:) De nekem így is nagyon tetszik.
A táborban rengeteg ilyen nyuszi készült. Elvittem a sablont magammal, hogy elkészítem magamnak a kreatív foglalkozáson belül. Sok csajszinak megtetszett, sőt még pár fiú is tűt ragadott. Ők viszont pelenkaöltéssel varrták össze a széleket, fércöltéssel sokkal szebb.

2 comments:

Mónika povedal(a)...

Nagyon édes, de én nem merek kulcsot tenni rá, nehogy összekoszolódjon, megsérüljön. Ilyen nyuszihoz került a nyuszi.:P

Christine povedal(a)...

Ne légy nyuszi, ha kell egy nyuszi:) Örülök, hogy tetszik!
Amúgy csak most nézem, hogy ez a hófehérke milyen morci lett:))
Nekem sem kulcstartóként funkcionál végül, himbilimbi lett az üzenőfalunkon.

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon