Tofu 9 hónapos...

...lesz a héten. Pár kép a napi tevékenységéről, alvási szokásairól:)

Tegnap nagyon vicces volt, kimostam az ágytakarót, amin ugrálhat, és alig lehetett volna lekergetni az ágyról (anyu ne izgulj, ma kimosom az ágyneműt is:P). Valószínűleg melegedni akart, úgyhogy bebújt a kispárnám alá. Na igen, a sárga falat ott a háttérben ő rágicsálta meg...


15 comments:

Delfike povedal(a)...

Nagyon aranyos! Hogy eltelt az idő!
Nekem a cicám épp így betud ájulni! :)

Laucica povedal(a)...

nagyon éééédes:)))

Anonymný povedal(a)...

Nagyon cuki, ès milyen nagy!

nöné povedal(a)...

Tündéri ez a kis drága! Nálunk is tervben egy ilyen furiság beszerzése, majd lehet, kereslek tanácsért:o)

Christine povedal(a)...

Tofu köszöni:) Tegnap csintalankodott is jócskán örömében:S
Gyöngyi, nyugodtan keress majd meg, megpróbálok segíteni, én is rengeteg jó tanácsot kaptam egy kedves lánytól, a magyar FlyLadystől:)

Judit povedal(a)...

Aranyos kis punk-os! :-)

Mademoiselle povedal(a)...

ó, énisénis kérdeznék majd, ha nem vagyok túl alkalmatlankodó, nagyon szeretnék ilyen tündéri nyuszót! Nem bogyózza tele a lakást?

Christine povedal(a)...

De igen, főleg az elején:)) De pár hónap alatt hozzászokik ahhoz, hogy csak egy helyre bogyózik, addig viszont el kell viselni a kis nesquickbogyók látványát... De nem szagos és normális esetben száraz (a lágyakat meg megeszi, brrr:D)

Nagyon jó társaság, főleg ha egyedül van az ember otthon, akkor jön utánam egyfolytában, amikor pedig lázas voltam, egész nap ott feküdt a kanapé mellett ♥

Csandi povedal(a)...

Nagyon éééddddddddiiiiiiiiiiii:))))))))

Nina povedal(a)...

Jaaaaaaj, behalok, mennyire jópofi édes nyuszid van :))))))

Atkáriné Terike povedal(a)...

Nagyon édes! Szépséges a te nyuszid is! Három hete nekem is van egy törpenyuszim. Nem mertem még a lakásban szabadon engedni,mert nem tudom megrágja-e a vezetékeket. Pl. a számítógépét.
Az előszobában szokott futkosni. Én beletettem egy órára egy kissebb ládába és azt a ládát vittem be neki az előszobába. Képzeljétek abba jár vissza bogyózni. Kis ügyes!
Itt megtaláljátok az én Pamimat!
http://terike-virg.blogspot.com/

Christine povedal(a)...

Köszönöm:) Terike, nagyon ügyesen megtanítottad a szobatisztaságra, Tofu csak pár hónap után pisilt egy helyre! Igaz, ha korábban vesszük mi is a tálat, ügyesebb lett volna, elég hamar megszokta.

Livia povedal(a)...

Elbűvölő! :) Hogy a csudába mászott fel a polcra? Nekünk ugyanilyen Expedit van, csak fehér, Áfonya az alsó kockáin át közlekedik (térelválasztónak használjuk), úgyhogy oda tilos bármit is pakolni. :)

Bogyózás ellen a legjobb tipp a kéziporszívó. Egy nem nyuszis barátnőm mondta, hogy "miért nem szívod fel?" És hát tényleg. Persze csak a szárazakat, amiket néha elpottyant -- 2-3-at egyszerre. (Lágybélsár ritkán van, tényleg megeszi :P)

Christine povedal(a)...

Nálunk is térelválasztóként szolgál az ágy és a kanapé között (egyszobás lakásban lakunk). Az ágy szintén Ikeás, az az alacsony összerakható fajta, csak hirtelen nem találom a nevét... Az ágyról szokott a második sorba ugrani, ott van két üres kocka hagyva direkt az ő számára:), onnan pedig a kis résen keresztül a kanapéra ugrik ügyesen. Most pedig itt ül mellettem az íróasztalnál a másik széken (ezt is kisajátította magának:)) és simogattatja magát. Imádom.

Egyébként ma egész délután a blogodon voltam, visszanéztem egy csomó blogbejegyzésedet, és annyi ötletem lett hirtelen, hogy ha nem kellett volna egy kiló szőrt lehámoznom ma a lábamról, egész biztosan csak nyomtatgatok és ragasztgatok. A római képekből szeretnék egy scrapbook albumot készíteni. Meg szakácskönyvet. Meg takarítani. Megmegmeg...

Livia povedal(a)...

Áhá, Nálatok is megy a vedlés! Itt reggelre kisnyulak várnak minden sarokban. :) Mindenképp "keféljed" valamivel, nekünk a Furminator nevű szerkentyű vált be a legjobban. A mosakodással sajnos benyalják a szőrt, és nem tudják felköhögni, mint a cicusok. :(

Haláli, ahogy fetreng a kockában! :)

Örülök, hogy megihletődtél, írd fel gyorsan az ötleteidet, nehogy elszálljanak! :)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon