Dimensions - European Bistro (1)

Elkezdtem életem fő művét:) Vagyis inkább az eddigi legnagyobbat. A Katától kapott hímzővászonra kezdtem hímezni, nagyon szépen mutat rajta, de egyelőre egészen csálén áll. Remélem, a keretező kifeszíti majd rendesen. Ez még a két héttel ezelőtti állapot, azóta elég sokat voltam szalma, ahogy most hétvégén is az leszek, majd jövő héten mutatok aktuálisabb képet.

7 comments:

Laucica povedal(a)...

Jaj ez a kép, jaj ez a kép, szegény fejem, nem kezdek bele!!! Annnnnyira nagyon jó ez a kép, és milyen gyorsan haladsz, ha majd befejezed és nincs rá szükséged, átveszem tőled, imádom!!

Christine povedal(a)...

Azért nem mondanám gyors haladásnak:) Talán két hónap alatt hímeztem ennyit. De egyébként gyorsan menne, mert rengeteg a félix. Csak azok az ötszálas félixek...

Vera povedal(a)...

szépen alakul..

IsaBella povedal(a)...

Nagyon jól haladsz. Szép lesz, látom én. (: Várom a friss képet.

Laucica povedal(a)...

5 szálas félix, brrr... aztán gondolom lesz sok-sok kontúr is! Ez a baj a Dimensions kitekkel. Ettől olyan nagyon szépek:)

Christine povedal(a)...

Kontúr nincs benne olyan sok, szinte szokatlanul kevés:) Igyekszem hímzés közben kontúrozni, mert ismerem magam, hogy a sok kontúr miatt képes vagyok évekre félretenni a szinte kész hímzést:(

honfiviki povedal(a)...

Ez a kép annyira-annyira tetszik, hogy csuda. Gyönyörű lesz, minden mm2-ét meg kell majd alaposan nézegetni :)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon