Panniszoba #1

Ma ünnep volt nálunk, így erre a hosszú hétvégére terveztük meg a gyerekszoba tapétázását. Eljöttek Peti szülei, akik már gyakorlottak a munkában (többek között a wc-nket is ők tapétázták:), valamint a munkában részt vettek még a keresztszülők tapétázó-bútorszerelő-bébiszitter funkcióban. 

Nem siettük el a dolgokat, a tapétát múlt szerdán vettük csak meg. Még 2 hónapja rendeltük meg a Kikában a ruhásszekrényt és egy vékonyka könyvespolcot, amik a mai napig nem jöttek meg, úgyhogy eléggé gyér még a berendezés. Az Ikeában vettünk még múlt vasárnap egy KALLAX polcos szekrényt, 4x2 polcosat, egyelőre fektetve lesz, hogy minden játékát elérje, majd később könyvespolcnak használhatja. Vettünk még egy komódot, ez lesz egyelőre a szoba berendezése. Szülinapjára kap még egy kis asztalt székkel, valamint egy rajztáblát, és nemsokára a kiságy is bekerül a szobába. A játékokat még nem győztem bepakolni, úgyhogy ez még csak egy előbejegyzés, később jön majd több kép is.

Peti szülei délben érkeztek. Délelőtt még győztünk szavazni is, majd míg Peti elvitte Pannit a keresztszülőkhöz, majdnem kipakoltam az egész szobát. Érdekes, hogy elég volt háromnegyed óra, eddig a gyerekszobában 2 év alatt nem bírtam összepakolni... Gyorsan megfőztem még az ebédet, majd megmostam még az ablakot, mert rettentő koszos volt már, pedig csak 2 hónapja vannak meg az új ablakok (első emelet, parkoló...) Ilyen raktárszoba volt eddig a gyerekszoba:




Megebédeltünk, majd 2 órakor nekiálltak a tapétázásnak, addig én pakoltam jobbra-balra, szelektáltam, lomtalanítottam. Estére majdnem készen is lett a tapétázás. Vasárnap még befejezték a tapétázást egy kis részen, felrakták a szegélyt és összerakták a két szekrényt. Én addig ebédet főztem és Pannit lepkedtem. Amikor bement a szobába, nagy volt az öröm: híííí, bagoly, nuszi, süti, gobba:) A legjobban viszont a szőnyeg tetszik neki, órákig képes ugrálni az egyik színű gombról a másikra. Egy ideig még jól elleszünk:) 




Ma este felmostam a szobát, majd lassan-lassan nekiálltam a játékok elpakolásához (sehol sem tartok még, 2 év alatt több cuccot halmozott fel a gyerek, mint mi 30 év alatt). Remélem hamarosan megérkezik a másik két bútor és komplett lesz a szoba.

4 comments:

Jucus povedal(a)...

Nagyon édes kis szobája lett! Biztos jól elfáradt a csapat, de megérte!

Kristína povedal(a)...

Bizony, várakozásainkon felül sikerült a szoba, én is nagy örömmel megyek be mindig. Nagyon sokat játszik bent, és átláthatóbbak lettek a játékai is, nem is beszélve arról, hogy a nappali nem néz ki már játszótérnek. Az más dolog, hogy a dobozok, amik a gyerekszobában voltak, még mindig az előszobában várnak jobb sorukra:)

Mónika povedal(a)...

Így egész más Panni szobája, nagyon jó kis hangulatós kuckót kapott a leányzó. Az utolsó képet pedig nevezd be valami versenyre:)

Kristína povedal(a)...

Köszönöm:) Még ma érkezik az utolsó két bútor (ruhásszekrény és könyvespolc), aztán berendezésileg kész. Még szeretnék pár dekorációt csinálni, imádja a Bogyó és Babócát, de most sajnos más van az első helyen, de amint kész vagyok a tündi hímzésével, már neki is állok rajzolgatni.

Tényleg teljesen más a két szoba, már csak a színek miatt is. Örülök, hogy van még egy helyiség, ahol "élhetünk".

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon