Nagggyon hosszú hétvége...

A hosszú hétvégét otthon töltöttem. Egyedül...:( Pedig még én akartam egyedül hazamenni, egy csomó tervem volt, hogy barátnőmmel találkozom, hímzek-kötök, napozok, biciklizek - ehelyett csak tévét néztem szinte egész idő alatt. Borzasztó vagyok... Már szerda estére megbántam, hogy hazamentem:)

Azért művészkedtem is egy kicsit. Elkészült a cipőcske párja, de képet most nem tudok mutatni, mert a bátyám még nem küldte el. De tetszett mindenkinek, és ez a lényeg:) Kaptam is megrendelést következő cipőcskékre, de úgy gondolom, ráér még. Legalábbis remélem!! (Felszólítás bátyáméknak:)

Aztán a Kincses sziget alatt hímezgettem:


Befejeztem a barna pulcsimat, de még össze akarom varrni, mielőtt megmutatom. Kötöttem egy darab négyzetet és csináltam szám szerint 60 bobinát... Hát ennyi. Azóta szinte semmit sem csináltam.

Nálunk amúgy most is hosszú hétvége lenne, ha csinálnék magamnak, mert holnap megint állami ünnep, de pénteken sok a munkám... Ma végre randizom egy rég nem látott osztálytársnőmmel és barátnőmmel. Egy városban élünk már kb. 1 éve, és csak most találkozunk először... Már alig várom:)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon