Bee my friend 3.

Hát, akkor ezzel készen lennék... Fura, kicsit szégyellem, április vége van, és ez az első kész művem 2009-ben. Na de még csak most kezdődött a "szabadidőm":)

Szerettem volna egy kispárnát és külön világoskék anyagot venni a huzatnak, hogy mosható legyen, de általános időhiányomat (és vásárlási undoromat) alátámasztandóan csak 2 in 1 megoldást találtam a törzshelyemen, így hát először szétnyúztam a párnát, majd anyu rávarrta a kész képet (Peti ajánlotta a helyet, én középre szerettem volna tenni a hímzést, de szerintem így jobban mutat), majd újra párnásítottuk az egészet. Nem lett görbe a varrás, csak ilyen az alapmintája a huzatnak. Szerintem csini lett...


És ez a kedvenc macsekom a háromból:


Melinda úgyis panaszkodott, hogy neki nem hímzek semmit... Úgyhogy jövő vasárnaptól már neki is lesz egy (bár nem egyen-) párnája. Ráadásul beceneve Cica, és imád aludni. Remélem, így eltaláltam a legjobb szülinapi ajándékot:D

7 comments:

Anice kötős blogja povedal(a)...

Nagyon szép lett!

nöné povedal(a)...

Édesek ezek a cicusok! És szép lett a párnácska!

Anonymný povedal(a)...

Nagyon szèpek a kiscicàk, ès szerintem is jobb, hogy nem közèpen vannak a pàrnàn, hanem szèlen.
Mostanàban nem kötsz?

Amanda povedal(a)...

Nagyon szép lett! Olyan viccesek ezek a cicusok!

Christine povedal(a)...

Köszönöm lányok:)
Katica, mostanában alkotói válságban vagyok... Másrészt annyi mindent kötnék, hogy nem tudom, mibe kezdjek:D

Jucus povedal(a)...

Nagyon jó lett a párnád, nekem tetszik így, pláne hogy kék! (Én még sehol sem tartok az MS-emmel, mindig van valami más ötletem:o) Majd csak sorra kerül!):o)

Aranyalma povedal(a)...

Igazán szép lett ezekkel a bájos cicusokkal, messziről úgy tűnik, mintha valódi patchwork anyagból készült volna. Így azért sokkal ötletesebb (és munkásabb). Gratulálok az idei első varrós sikeredhez! :)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon