Pluschenko és barátai - 2009.4.15. Pozsony

Fiatalabb koromban nagyon szerettem a műkorcsolyát. A gálát sohasem hagyhattam ki, mert ott már lezseren, minden "felelősség nélkül" léptek fel a sportolók, szabadabban mozogtak, csodás ruhákban, jó kis zenékre léptek fel, és nem számított az sem, ha néha-néha seggre ültek. Egyszer voltam egy jégrevün is Magyarországon, a Hófehérke és a hét törpe című előadást néztük meg. Oda voltam Brian Joubert-ért, imádtam Pluschenko SexBomb-os előadását és szurkoltam Tara Lipinski-nek, aki egyszer megnyerte a téli olimpiát, és azóta sem hallottam róla.

Aztán két-három éve valahogy lanyhult a rajongásom, néha még elcsíptem pár európai- vagy világbajnokságot, de valahogy a verseny már nem nyűgözött le annyira, a gálát meg sohasem győztem megnézni. Na de amit tegnap láttam!!!

Pluschenko barátaival újra ellátogatott Szlovákiába, ha jól emlékszem tavaly vagy tavalyelőtt volt nálunk egy hasonló exhibíciós műsorral. A mostani Pluschenko és barátai néven futott, de szerintem lehett volna Műkorcsolyázók és Pluschenko is a címe, mert a 3 órás előadás alatt össz-vissz 3-szor szerepelt. Sajnos fényképezőgépet nem vittünk, mert úgysem látszott volna semmi a képeken, de csodálatos élmény volt, ami szerintem örökre megmarad bennem. Kár, hogy nem emlékszem minden résztvevő nevére, és valahogy az interneten sem találtam sok mindent az előadásról, de azért itt voltak:

- Jozef Sabovčík, a volt csehszlovákia kétszeres Európa-bajnoka, bronzérmes a szarajevói 1984-es téli olimpián, aki elsőként ugrott négyes piruettet, és főleg a hátraszaltóiról híres. Igaz, egy kicsit már nyugdíjas volt az előadása, de azért pár szaltót még megugrott.


- Stéphane Lambiel - Peti azt mondta, csak azért nem féltékeny rá, mert úgysem merek lemenni hozzá:) Naja, hozzá kell tenni, hogy végig tériszony-rohamom volt, mire nagy nehezen leülhettem a fenekemre, azt hittem, szívrohamot kapok és hogy daruval fognak levontatni...


- Aľona Szawcsenko és Robin Szolkowy, Naomi Lang és Peter Tchernyshev - volt egy nagyon érdekes kűrjük, amikor négyen együtt korcsolyáztak, és az egyik páros még a levegőben is "korcsolyázott", na ezt a műsort a fentebb említett okok miatt nem mertem megnézni:)

- Sinead és John Kerr - Peti most figyelmeztetett rájuk, ekkor elképzeltem, milyen lenne, ha Gyuri bátyámmal korcsolyáznék - naja, vicces:D Peti mondta, hogy még egyedül sem tud elképzelni korcsolyázni. Aki már olvasta a Twilightot, és csak annyit mondok, hogy Bellát mintha rólam mintázták volna, az tudja, miről beszélek:D Róluk annyi érdekesség, hogy a versenysorrend sorsolásánál a srác mindig skót népviseletbe szokott öltözni. A skót pasik pedig nem szoktak a szoknya alatt kisgatyát viselni:) Ezt ő be is mutatta, az egyik kűrjükben skót népviseletben voltak, a végén felrángatta a szoknyáját. Volt rajta bugyi... Meg persze abból a távolságból úgysem lehetett volna kivenni semmit... Szimpi pasi volt.


- aztán volt még jégakrobatika, ami abból állt, hogy kétszer bemutatta a srác ugyanazt a szaltó-bukfenc-stb. gyakorlatot, plusz egyszer átugrott trambulinnal egy autót. Persze, tudom én, nem lehetett könnyű megcsinálni, de akkor is....

- ja és még egy srác, aki olyan tunyulós-összeesős korcsolyázást mutatott be, sajnos nem tudom reprodukálni, legjobban az első és egyben utolsó síelésem közben elszenvedett kéttérdreesésemhez tudnám hasonlítani, de azt nincs kedvem újra bemutatni és lefényképezni:) Mindenesetre szórakoztató volt.

- na meg persze maga Pluschenko Edvin Martonnal együtt. Jó kis playback volt, de mindegy... azért tetszett.


A képek sajnos csak internetről...

5 comments:

amilgade povedal(a)...

Gyerekkoromban én is a tv előtt ültem, amikor műkorcsolya volt. Csodálkozva figyeltem a légies mozgásukat, miközben tudtam, hogy milyen keményen dolgoznak. Sajnos manapság már én sem kísérem figyelemmel a műkorcsolyát.

nöné povedal(a)...

De jó volt ezeket a képeket látni! Gyerekkoromban szintén nagy korcsolyaimádó voltam, manapság ritkán látom, ha a lányom itthon van és az Eurosport közvetíti, akkor nézzük. Persze magamtól nem jut eszembe.
Lambiel imádnivaló, helyes kis fickó, a többi is ügyes. Biztos nagy varázsa van, hogy élőben lehet nézni őket.

Anonymný povedal(a)...

A skòtszoknyàsokat èn is làttam a tèvèben, ugyesek voltak nagyon!!!!

Amanda povedal(a)...

Ha minden igaz Pluschenko újra versenyez és indul a téli olimpián. Hát legyen igaz!!!
A múltban révedezve nagyon sok jó koris és program jutott eszembe. Persze vannak egy versenyt nyert korisok, akiknek a nevére is alig emlékszünk.

Anonymný povedal(a)...

情趣用品,情趣,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon