Nora Corbett: Lilac (4)

Peti panaszkodik, hogy rég írtam és nincs mit olvasnia (pedig ott van neki a Katedrális, elég vaskos könyv...)

Csütörtök este befejeztem a tündi hímzését, és annyira hiányzik, hogy azóta azt sem tudom, mit hímezzek... Még aznap este megrendeltem hozzá a Kreinikeket és a gyöngyöket is, remélem minél hamarabb megérkeznek. A Sew and so oldalról rendeltem. Milyen a tapasztalatotok? Mennyi idő alatt szokták leküldeni a megrendelést?

Íme a tündim:

Elég hektikusak már ezek a napok. Rengeteget dolgozom, de közben annak is örülök, hogy nagyon jól állok eddig, valószínűleg nem kell majd március 31-én kapkodnom. Estére mindig egy csomó tervem van, mit csinálnék, de eddig minden nap hulla fáradtan estem haza, egy kicsit takarítok, aztán kidőlök. A lakás szalad, vendégeket most nem fogadunk. Nyuli nyűgös, reggel még sikoltott is egyet, nem tudom mi lehet a baja. Végignéztük az Agymenők (Big Bang Theory) első két évadát, nagyon jóóó, de a többi évad sajnos még nincs meg magyarul:( Hiányzik. Rengeteget olvasok. A kolleganőm, aki "nekem" dolgozik, terhes. Még valaki terhes, de az még titok:) (nem én), júniusban pedig lagziba megyünk. Valami rövidebb ruha kéne. Ma pedig egy idősebb bácsi összeesett az ebédlőben, ahová járunk enni, szegény ott feküdt a földön, míg körülötte járkáltak és ettek az emberek. 20 perc után jöttek csak a mentősök...

10 comments:

IsaBella povedal(a)...

Nem csak Peti várta a bejegyzésed! Már én is nagyon vártam. (:
Nagyon szép lett a tündér, ha sikerülne megtanulnom, jövő nyáron, ballagásunkra én is ezt vagy Nora Corbett egy másik tündérkéjét szeretném majd elkészíteni a padtársamnak, aki mellesleg egyik legjobb barátnőm is, és imádja a tündéreket. (:
Szegény bácsi... :S
Jó munkát, és kitartást! (:

Magdi povedal(a)...

Gyönyörű lett a tündéred! Szerintem a gyöngyök is hamar megérkeznek, én az 123stitch-től szoktam rendelni, és egy hét alatt mindig ideér a csomag.

Mónika povedal(a)...

Gyönyörű! Én egész nap csak nézegetném!

Jucus povedal(a)...

Én is vártam mi lesz a tündérkéból! Csodaszé lett!

Jó sok minden belefért a bejegyzésedbe!:o) Én is így vagyok: reggel tele tervvel, aztán mire hazaérek, már "válogatni" kell!:o)

En povedal(a)...

Nagyon-nagyon szép lett! És már majdnem kész! (most irigykedem.. :) )

Dora povedal(a)...

Nagyon szép lett! A sewandso kimondottan gyors szokott lenni, pár nap alatt is megjön akár. Attól függ gondolom, hogy mikor tudják becsomagolni, mert ha már postán van, akkor gyorsan itt van.

Szegény bácsi :((((

Christine povedal(a)...

Köszönöm lányok:)
Egyébként már hétfőn este írtak a sew and sotól, hogy már elkészítették a rendelésemet, úgyhogy remélem, hamarosan megjön:)

Dóra povedal(a)...

Nagyon szép lett! Várom kigyöngyözve!

A mentők sosem érnek oda tök gyorsan, csak a hírekben...

Judit povedal(a)...

Szépek a színek! Nagyon! :)
Remélem minél hamarabb megjön a csomagod!

Delfike povedal(a)...

Nagyon gyors voltál a tündérrel! :)

Felháborítónak tartom ami a bácsival történt! Egyre több az olyan ember aki nem segít akkor sem ha látja,hogy baj van!Ilyenkor pedig az a legjobb, ha megnyugtatják a beteget!Az mindennél többet számít!

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon