Sarah Kay #1

Bármilyen hihetetlen, mostanában esténként, ha a Panni elaludt, hímezni szoktam. Igyekszem úgy elvégezni napközben a dolgokat, hogy estére tényleg csak azt csinálhassam, ami feltölt egy hosszú nap után. 

Úgy gondoltam, hogy az orosz mintát már nincs esélyem szeptember elejéig lefordítani, így hát kerestem helyette mást. Először valami iskolás motívumút kerestem, úgy emlékeztem, Tatty Teddyből vagy Lickle Tedből láttam valahol aranyos iskolás képet, de a sajátjaim között nem találtam. Meg aztán kispárna lesz, nehogy már alváskor is az iskolát juttassam mindig szegény gyerek eszébe:) Így Petivel közösen választottuk ezt a Sarah Kay képet, a címét sajnos nem találom. Vasárnap még itt tartottam, azóta hímeztem pár öltést, már csak a sapkája (kendője) van hátra.



4 comments:

Jucus povedal(a)...

Gyönyörű lesz, imádom Sarah Kay mintáit!

Laucica povedal(a)...

Igen, gyönyörű lesz! És milyen orosz minta? laura pont czegledi és gmailes és írjál, hátha tudok segíteni, hamár több időm van, mert nincsen ilyen csodaszép babám!;)

Dora povedal(a)...

Jaj, ez nagyon jó lesz! Nagyon aranyos kis kis minta. Vagyis annyira nem is kicsi :) És jól teszed, hogy esténként hímzel :) Én is ezt szoktam.

Christine povedal(a)...

Köszönöm!
Sajnos most még nem igazán van időm megnézni sem a blogot, azért nem válaszoltam, de már csak pár nap:)
És Dóra, Te is jól teszed:)
Lau, júliusban tettem fel egy képet az orosz mintáról, el sem tudtam kezdeni a hímzést, mert nem értem, miért van egy számhoz több színkód.
http://christineblogja.blogspot.sk/2013/07/orosz.html

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon