Blogajánló

Hajnit nagyon rég óta ismerem, majdnem mint Petit. Talán egy közös csillagász-szilveszterkor találkoztunk először. Nem sokat találkoztunk az előző 8 évben, az éves csillagásztáborok és egy-két csillagász-összeröffenésen kívül, de mindig jól elbeszélgettünk, hisz van egy közös hobbink, a keresztszemezés (és az olvasás, és Róma, ésésés...). Nagyon vicces volt, amikor kb. 6 hetes terhes voltam, Peti elment egy ilyen hétvégére, pironkodva elmondta, hogy babát várunk, ő pedig mindjárt előszedte az ultrahangos felvételeket, hogy ők is:))) Szili 6 héttel idősebb Panninál. Ezután, legalábbis én így érzem, még jobban összebarátkoztunk. Kölcsönösen tartottuk egymásban a lelket az első pár hónapban, amikor még a gombócok picik voltak, és egyikőjük sem igazán bírta a szopizást. Mivel Hajni tapasztaltabb nálam komoly hat héttel, azért néha egyoldalúvá vált a tanácsadás, ezt sajnálom, de próbálom mással bepótítani, ha tudom:)

Mivel az én kölköm egy energiagombóc és nem tudok mellette csinálni semmit, egy idő után nagyon monotonná váltak a napjaim. De aztán jött az ősz, Hajni kedvenc évszaka, és ő úgy feltöltődött és beindult, hogy alig lehet követni. Nekem most ő jelenti a legnagyobb inspirációt. Ha eltunyultam, fáradt vagyok és nincs kedvem semmihez, akkor csak beleolvasgatok kicsit a blogjába (amit szinte minden nap frissít), és rögtön megjön az alkotókedvem. Hihetetlen, mennyi energiája, ötlete van, miközben Szili szintén energiagombóc, és még a háztartásra is van ideje. Ha tudni akarjátok, hogyan és miért csinálja, vagy csak ki akartok zökkenni a monotonitásból, uzsgyi a blogjára:)

2 comments:

Hajnal povedal(a)...

Bakker! Te ilyen szépeket írsz rólam, én meg csak most látom??? Köszi a kedves szavakat!
Hát az elején azért soka hat hét, talán azért tudtam annyit tanácssolni, remélem nem túl rosszakat :) Most viszont már semmi, sőt, lassan Pannika megtaníthatja a Szilit menni :) És adhatsz tanácsot, hogy hogyan kell vetődni a tv és a gyerek közé, hanekiiramodik kalapáccsal... :)

Christine povedal(a)...

Eccerűűű! Tévét a falra:) Bár nálunk sem kivitelezhető, és asszem nálatok sem:) Torna-torna-torna:P

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon