Igazi nő

Panni pici korában gyűlölt mindent, amit a fején keresztül kellett húzni - azaz utált öltözködni. Pár hónapja ez gyökeresen megváltozott. Most már bármilyen magas polcról, eldugott helyről képes előhúzni valami ruhadarabot és magára venni, vagy pedig odahozza hozzám és addig visong, míg rá nem adom. Mostanában előszeretettel veszi fel az apja cipőjét, és abban randalírozik a lakásban. Nagyon ügyesen tud bennük menni. Amíg nem pakoltam el a kölcsönkapott ruhákat, addig minden nap 4-5-ször előkapart a dobozokból egy-egy sapkát és felvette. Balonyon a bátyám fiókja, abból pedig a vörös alsógatyája a két csajszi - Panni és Emma - kedvence. Az egyik lábszárába belebújnak, és úgy hordják, mint egy sálat:)) 

Panni kedvence a rózsaszín szőrös mellénye. Elég meleg, de még a legnagyobb hőségben is magára veteti:) Ma úgy kellett kimentenem a mosógépből, hihetetlen hisztit lecsapott, mert nem adtam rá vizesen. Máskor titokban kell majd kimosnom.

Már elég hosszú a haja, tulajdonképpen hiába fésülöm, mindig kócos, főleg hátul, ahol elalussza. Kis göndör hátul. Ma is egy nagy kóccal kelt fel délután, gondoltam egyet, megpróbálom, össze lehet-e már fogni két copfba. És sikerült. Sőt, lányom még hagyta is magát. Megnézte magát a tükörben, vigyorgott magára, majd hagyta magát lefényképezni, végül úgy döntött, elég a rivaldafényből, és kiszedte a gumikat a hajából. De addig igazi kis csaj volt, gyönyörű:)


Állítólag erre a csajszira hasonlít a Szörny Egyetemből:


 
christine blogja Blog Design by Ipietoon