PIF 2010

Mindenki megkapta már a PIF ajándékait tőlem, úgyhogy megmutathatom itt is, miket készítettem Mónikának, Katicának és Andinak. Igyekeztem mindenkinek ugyanazt, de személyre szabva készíteni. Nem akartam eredetileg két tűpárnát készíteni, de a kötött rózsás tököcskét nem hagyhattam ki.

Így készült (még a táborban) mindenkinek egy személyre szabott hímzett párnácska: Andinak Tralalás "A"-betűs, Katicának levendulás, Mónikának pedig cicás. Akkoriban még lila volt a blogjának a háttere, gondoltam szereti ezt a színt.

Egy-egy filc nyuszi kulcstartó, amit himbilimbiként is lehet használni (az enyém az üzenőfalon lóg). Katica az övét Tofunak nevezte el:)

Négykötőtüves tökösvirág, rózsákkal. Ilyen kötött virágot már tavaly készítettem, de most hozzáálmodtam ezeket a rózsákat, szerintem egész csini lett.


Könyvjelzők, mert Katica és Mónika egy igazi könyvmoly, Csandiról ezt nem állapítottam meg a blogja alapján, de használhatja hímzősújságba is. Mónikának természetesen cicás jár, Katicának kötögető birkás, nehogy a férje lenyúlja, Csandinak pedig birkákos:) Egyébként miatta vettem őket, mert egyszer írta, hogy szereti a birkákat, és amikor megláttam ezeket a könyvjelzőket, rögtön rá gondoltam.

Na és persze az elmaradhatatlan csoki-tea tömkeleg, és az ajándékhalom így nézett ki...

... a három ajándék együtt:... Mónika csomagja:
... Katica csomagja:
... Csandi csomagja:
Sok szeretettel!!!

6 comments:

Clinique-Bogi povedal(a)...

Nagyon csini csomagok! :-)

Csandi povedal(a)...

Még egyszer köszönöm! Nagyon szép csomagot állítottál össze:))Minden darabja tetszik:))

Anonymný povedal(a)...

Azt elfelejtettem irni,hogy a csokik is nagyon finomak voltak àm!

Judit povedal(a)...

Azok a nyuszik... :)

Mónika povedal(a)...

igen, szeretem a lilát:) Van több lila felsőm és lila táskám is. Sőt, a bérlettartóm is részben lila:)

Pacik után mit hímzel? Úgy terveztem, hogy holnap veszek vásznat, és elkezdem a babaköszöntőt, de belázasodtam, úgyhogy nem valószínű, hogy sor kerül erre. Pedig már égnek a tűim a dobozban, és kivételesen a fonalak is megvannak^^

Christine povedal(a)...

Mónika, üdv a klubban:( Három hete hol az orrom csurog, hol lázam vagy hidegrázásom van:(

Következőként muszáj valami újat hímeznem:) Mivel a pacikon kívül még a fehér tigris van elkezdve, az is olyan kis egyszínűke, azt nincs kedvem a lovak után hímezni. Abban az egyben biztos vagyok, hogy a lovak után /vagy közben/ muszáj összevarrnom a Somebunny-s takarót is, jó lenne már jövő héten nekiállnom. Már több mint egy hónapja megvannak hozzá az anyagok, barátnőm kb annyi ideje húz is, hogy menjek már hozzá, de én nem mehetek addig, míg a takaró nincs kész, ez olyan elvi kérdés...

Legközelebb szeretnék valami színeset hímezni. Bogitól PIF ajándékra kaptam egy csodás csillámos hímzővásznat, arra szeretnék hímezni valamit, valószínűleg közvéleménykutatást is tartok, ha eszembe jut végre mik is voltak vele a terveim:) De szeretnék még karácsonyig karácsonyfadíszeket is készíteni, plusz még egy-két kötött manót.
Hjajj, kevés az idő:((((((

Vajon nagy lenne a lelkiismeretfurdalásom, ha ma nem lovakat hímeznék?? De nincs másik fonaltartó dobozom, szóval nem lehet... Ááááách...

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon