Kreatív blogger díj


Újra terjednek a blogdíjak:)
Csandi örvendeztetett meg a Kreatív blogger díjjal, nagyon köszönöm!!! Olyan fajnul néz ki ez a képecske... 7 dolgot már írtam egyszer magamról egy másik díj keretében, most megpróbálom nem ismételni magamat:

1. Egyáltalán nem festem magamat, és az ébredéstől számított 15 perc után már a buszmegállóban fagyoskodok a buszra várva.
2. Amilyen munkamániás vagyok a munkában, annyira lusta vagyok otthon. Egyszerűen nem bírom magamat rászedni arra, hogy nekiálljak takarítani.
3. Viszont ha már elkezdtem takarítani, akkor pörgök mint egy megkergült nyuszi (hjja, látok ilyet sokszor mostanában), és olyat is megcsinálok, amit nem is akartam.
4. Nagyonnagyonnagyon szeretnék megtanulni főzni, nagyon vonzanak a gasztroblogok képei, de a konyhába betoppanva mindig megijedek, és ilyenkor szalámiskenyeret eszünk:(
5. Amint elkezdek egy könyvet olvasni, még ha nagyon tetszik is, legszívesebben mindjárt valami újba kezdenék.
6. Lesz nekem egy "okosságos füzetem", amibe beleragasztgatok majd minden okosságot azokból az újságokból, amiket az utóbbi időben újságmániám kapcsán felhalmoztam.
7. Nagyon vágyok már egy saját lakásra, 3 szobásra, rengeteg szekrénnyel, amibe mindent belepakolhatok... Úgyhogy már készítgetem a képeket, terítőket, karácsonyfadíszeket (de ahogy a blogbejegyzésekből látszik, nem nagyon haladok...).

Akiknek szerettem volna átadni a díjat, már mind megkapták, úgyhogy én most megszakítom a láncot:(
De most látom, Katica még nem dicsekedett, úgyhogy röpül a blogdíj mindjárt két blogjához, nehogy gondban legyen, melyiket szeretem jobban:) Szóval a díjat kapja: Katica és Katica!!!

2 comments:

Ági povedal(a)...

Szia Christine,
először is gratulálok a díjadhoz!
Teljesen elámultam a "7dolgod" láttán. Akár én is írhattam volna ugyanezeket. :)
Jó kreatívkodást kívánok neked és várom már az új műveidet!
Ági

Anonymný povedal(a)...

Hihihi, ezen jòt derultem, igy kèt legyet utottèl egy csapàsra, mindkèt blogomat kipècèzted!!! Nagyon szèpen koszonom, ès ha nagy leszek, meghàlàlom!

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon