Hummingbird Art (2)

Hétvégén "kimenőt" kaptam, Peti barátainknak segített falat verni (vagy építeni?:). Két napom volt, csak most, csak nekem, csak magamra. Szombaton egész nap csak hímeztem és kötöttem felváltva, meg sütöttem egy kicsit. Vasárnapra úgy belefáradtam a nyugiba, hogy már csak tévét néztem... Sokat haladtam a Hummingbird-del, kontúroztam is, nehogy minden a végére maradjon. Egy-két franciacsomó is akadt, egyre jobban megy már.


Nönénél annyira megtetszett a kötött zoknija, hogy nyomban kezelésbe vettem a zoknikötőtűimet, amiből egy rejtélyes módon az egyszobás kis minilakásunkban kereket oldott. Szerencsére van egy szintén hiányos zoknikötőtűgarnitúrám, abból "csak" három hiányzik:) A képet majd kicserélem, Peti nem mert hozzányúlni a kötőtűkhöz fényképezéskor, nehogy valamit elrontson:)) Az első pár sor még kicsit laza, meg gagyi, de remélem a következő zokni már rendben lesz.


5 comments:

Csandi povedal(a)...

Gyors vagy, tetszik nagyon a kép:)

Mónika povedal(a)...

Csak fájdítod a szívem ilyen gyönyörűséges részletek mutatásával:( Annyira hiányzik már egy kis hímzés... De gyönyörű lesz, alig várom a folytatást. Ismételten gratulálok, hogy van türelmed részletekben kontúrozni!

Christine povedal(a)...

Mónika, úgy gondolom, azért most neked is kijár a jóból, én a lakásfelújításodat irigylem:) De milyen jó is lesz majd a szép új, saját ízlésed szerint berendezett szobádban végre lepihenni, kezedbe venni egy szépséget és csak hímezni vakulásig...;)
Én most csak azt fájlalom, hogy hétközben egyáltalán nincs kedvem kreatívkodni, max. csak hörcsögösködni és új minták után kutatni. De étvégén azért mindig behozom a lemaradásomat:)

Christine povedal(a)...

A kontúrokkal meg úgy vagyok, hogy ha egyszerre kéne az összeset megcsinálni, akkor biztosan félretenném egy évre a képet, így viszont hamarabb csodálhatom majd a falon (igaz, a kimosástól és keményítéstől a keretezésig is eltelik jópár hónap:D).

Anonymný povedal(a)...

miert ne:)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon