Milyen jó sorozatot néznek ezek...

Najó, nem hinném, hogy Tofu is nézi a Jóbarátokat, de mostanában a kedvenc pihenőhelye a kanapén van, Peti lábainál. Tegnap is, míg a Julie & Juliát néztük, jót szórakoztunk magunkban. Szegény Tofu valószínűleg rosszakat álmodott, mert fetrengett is, meg rözgött a feje, meg csámcsogott és csikorgatott álmában, de hát annyira vicces volt:)

Julie & Julia különben nem a legeslegjobb film, de valahogy megnyugtató, kellemes volt nézni. Meryl Streep nagyot alakított benne, az biztos. Amy Adams kirohanásai sem voltak rosszak, valahogy ugyanúgy érzem magam én is, amikor valami (főleg a kaja) nem sikerül:) Jó lenne nekem is egy ilyen elhatározás, hogy egy év alatt x receptet kipróbálok, de hát én a halasztó szerdámat is bizonytalan időre elhalasztottam, úgyhogy nekem ez nem menne:D

4 comments:

Anonymný povedal(a)...

Hàt èn ezen a Tofun akkoràt nevettem. Hogy a nyulak is àlmodnak...
Nekem tetszett a Julie ès Julia. Sot, nekem az Amy Adams-es rèszek jobban tetszettek, mint a Meryl Streep-esek, ahogy te is mondtad, mintha kicsit magamra ismertem volna benne, bàr èn nem szoktam a foldon fetrengve hisztizni, de nèha màr nem sok hiànyzik hozzà.
Nekem annyira tetszett az a jelenet, mikor visz a mùzeumba egy negyedkilòs vajat ès odarakja a kèp alà!

Csandi povedal(a)...

Továbbra is csak azt tudom mondani tofuról, hogy nagyon édi.
Kukk be hozzám:))

Csandi povedal(a)...

Jujj, ennyire nem lehetek bunkó, hogy szegény Tofut "lefokoztam ". Bocsánat!!

Livia povedal(a)...

A "csikorgatás" alatt fogkocogtatást értesz? Mert a nyuszik azzal fejezik ki az elégedettségüket, gyakorlatilag így "dorombolnak". Úgyhogy ne aggódj, nem álmodott rosszat. :)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon