Hummingbird Art (1)

Tofu újat mutatott tegnap (mindjárt kétszer is). Szokásos esti pihenőjekor elhasalt a kanapén Peti lábainál, természetesen a kanapé legszélén. Van az úgy, hogy az ember addig fészkelődik, míg meg nem találja a "helyét", ahol és amilyen pózban utána kényelmesen alszik. Tofu addig kereste ezt a pózt, míg hatalmasat puffant a földön:)) Azért rájöttünk, hogy nincs benne egy szemernyi macskavér sem:D

A sok munka-munka mellett azért csendesen alkotgatok is. Muszáj volt már egy igazi képbe kezdenem, valami nagyba, szépbe. Még amikor anyunak hímeztem a Butterfly and Clematist, akkor tetszett meg ez a kép a Sunset-től, Hummingbird Art a címe:

Vasárnap egy virágot sikerült kivégeznem. Kontúrozni is akartam már, de a virág körül mindenhol olyan x-ek vannak, ahol két szálat kell összefogni, arra meg már kicsit lusta voltam. Úgyhogy majd folyt.köv.


1 comments:

Hajnoca povedal(a)...

Miért is lenne Tofuban macskavér amikor kicsike nyuszika!
Amúgy egy tünemény.
Nincs vele sok gond?
Mesélhetnél róla, hogy s mint kell egy nyuszkót tartani. pl. wc-zni macskaalomba?

mindig elcsábulok és csak ámulok, hogy miket alkotsz xszemesben. Gyönyörű lesz. Valami tutkó kerettel ami igazán kiemeli majd.
Tegnap este visszabontottam és újraböködtem a macsekomat - amiből még csak a krémszínű volt meg - és alakulni látszik. (Margaret Sherry - Purr-Dicament)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon